Каталог товарів
Київ
UA

Товари для фітнесу, гімнастики - порівняння ТОП 5 популярних моделей

Товарів: 5
ціна
EcoFit MDJR006
PowerPlay Скакалка скоростная на подшипниках алюминиевая 4207 серебряная (PP_4207_Silver)
EcoFit MD1434
LiveUP LS3371
LivePro Cross Suspension Trainer (LP8162)
Діапазон цін
82 – 155 грн

11 пропозицій

501 – 2 101 грн

11 пропозицій

333 – 1 934 грн

8 пропозицій

456 грн

3 пропозиції

2 046 – 2 196 грн

3 пропозиції

Товар доданий на Hotline
8 лютого 2019 р.
8 жовтня 2021 р.
31 жовтня 2023 р.
16 лютого 2016 р.
27 жовтня 2020 р.
Тип
Скакалка
Скакалка
Упори для віджимань
Ролик для преса
петлі TRX
Матеріал
пластик, гума та неопрен
алюміній
поліпропілен, пластик
поліпропілен (PP), полівінілхлорид (PVC)
нейлон, неопрен, метал
Розмір, см
275 (довжина)
300
немає даних
діаметр 19
довжина 180-270
Максимальне навантаження, кг
немає
немає
немає даних
немає даних
немає даних
Конструктивні особливості
немає
швидкісна, з кульковими підшипниками
антиковзні ручки, плавно-ковзний рельєф
немає
Опис
немає
немає
Упори для віджимань посилюють ефективність тренування в домашніх умовах. Завдяки тому, що Ваші руки, кисті та плечі обертаються на 90 градусів, навантаження на суглоби стає мінімальним, це забезпечує максимальну безпеку тренування, оскільки, роблячи звичайні віджимання від підлоги, Ви ризикуєте розтягнути Ваші кисті, зап'ястя та лікті. Спеціальна ергономічна форма ручок дозволяє зап'ястям залишатися у випрямленому положенні, завдяки чому виконання віджимань не напружує його та запобігає травмам. Установка упорів на різній відстані один від одного дозволяє тренувати різні м'язові волокна м'язів грудей та плечей. Стійка конструкція гарантує безпеку та надійність при виконанні вправ. Нековзна верхнє покриття гарантує надійний хват при виконанні вправ. Компактний, портативний та простий тренажер для ефективного заняття.
Ролик для преса - один з найпростіших, але ефективних тренажерів для зміцнення м'язів преса. Незважаючи на те, що в назві інвентарю фігурує слово прес, ролик забезпечує навантаженням і інші групи м'язів: спини, плечового пояса, грудної клітки, рук, сідниць і стегон. Одним словом, універсальний і багатофункціональний тренажер. Ролик застосовують для домашніх тренувань, його можна брати з собою за місто, на відпочинок, у відрядження. Такий інвентар рідко зустрінеш в фітнес-центрах, хоча за ефективністю він нічим не поступається тренажерів для преса.
TRX петлі зручно використовувати як в тренажерних залах, вдома і на вулиці. Тренажер можна прикріпити до дверного отвору, балці, дереву або будь міцній конструкції, здатної витримати вагу вашого тіла. Петлі використовуються як для рук, так і для ніг для виконання величезної кількості вправ. Зручні ручки з нековзним покриттям

Експертні поради щодо вибору товарів